Voor bedrijven

Wil je als bedrijf een origineel en duurzaam cadeau geven aan je personeel of je klanten? Dan ben je bij het Wereld Natuur Fonds aan het goede adres!

In onze webshop vind je diverse artikelen die uitermate geschikt zijn als cadeau. Door dit aan je werknemers of relaties te geven, maak je met je bedrijf een mooi statement dat je de natuur een warm hart toe draagt. De opbrengst van je aankoop gaat immers naar bedreigde dieren als de tijger, neushoorn en panda.

Verschillende bedrijven gingen je al voor: zo heeft een makelaarskantoor adoptiepakketten besteld om cadeau te geven aan iedere klant die via hen een huis koopt en heeft een fabriek uit Baambrugge voor al haar klanten het boek Dieren van de Wereld besteld. 

Kies je voor enkele losse product en vind je het geen probleem om direct online te betalen, dan kun je meteen in onze webshop terecht. Wil je een groter aantal in één keer of liever op factuur bestellen? Stuur dan een mailtje aan info@wwf.nl en geef aan om welk product het gaat en om hoeveel stuks. Als je tevens het gewenste factuur- en bezorgadres doorgeeft kunnen wij alles snel in behandeling nemen.

Alvast veel dank voor je bestelling!